Program de lucru : Luni - Vineri 08 - 21 / Sambata 09 - 13

Sterilizarea

Medcity Sterilizarea-Design fără titlu (7).png


Importanța sterilizării instrumentelor stomatologice:

  • Un zâmbet frumos și sănătos invită la comunicare și deschiderea față de cei din jur și este rezultatul unui tratament stomatologic eficient.
  • Nu trebuie să neglijăm faptul că un tratament corespunzător, cu efecte benefice asupra dinților este corelat cu atenția acordată modului în care sunt sterilizate instrumentele pe parcursul procedurilor stomatologice.

Sterilizarea si metode de igienă stomatologică:

  • După fiecare consult sau tratament este necesară efectuarea unei sterilizări riguroase a instrumentelor medicale utilizate de medic și a suprafeței care a avut un contact cu pacietul.
  • Rolul este de a îndepărta flora microbiană și a altor agenți patogeni.

Metodele de sterilizare se efectuează cu substanțe antispetice pentru dezinfectarea instrumentării și suprafețelor. Ulterior instrumentul este introdus în autoclav. Autoclavul clinicii noastre sterilizează și cele mai dificile materiale, îndeplinind standarde internaționale. Utilizăm teste BOWI&DICK și HELIX. Toate etapele și ciclurile de sterilizare sunt controlate la microprocesor eliminând riscurile. 
De asemenea, în timpul consultului și tratamentului, medicii folosesc măști și mănuși de unică folosință, împiedicând transmiterea bacteriilor și virușilor.
Desigilarea truselor, aplicarea acelor la seringi, se face în fața pacienților.

Noi punem accent pe respectarea procedurilor de sterilizare si siguranță pentru dumneavoastră.


Clinica Medcity
in cateva cuvinte:

Citeste mai mult
3

Specializari

6

Medici specialisti

10000

Pacienti multumiti

Ce spun pacientii